ElliptiGuide

Wij wilden graag meer mensen kennis laten maken met een Elliptigo, en aangezien het bedrijf waar wij ze huurden besloot te stoppen hiermee, hebben we deze kans met beide handen aangegrepen! En met succes. We verzorgen routes van 1 tot 4 personen, of huren de elliptigo's los voor 1 tot 5 personen. Kleine groepjes zodat er veel aandacht is voor elkaar. Want elliptigo'en is leuk, maar samen elliptigo'en is wel het allerleukst!

Het vervoer van onze Elliptigo's
Het vervoer van onze Elliptigo's

Hoe werkt het?

Als je bij ons een afspraak maakt om te komen elliptigo'en dan zorgen wij dat alles gesmeerd loopt. We spreken een datum en een aantal personen af en zorgen dat de elliptigo's klaar staan voor je. Het is ook mogelijk dat de elliptigo's naar jou toe komen! Hier kunnen natuurlijk ook altijd afspraken over gemaakt worden. Je krijgt voor dat de dag is aangebroken nog een email met daarin een aantal tips om rekening mee te houden.

 

Eenmaal zo ver om te beginnen wordt er eerst een risicoverklaring ondertekend en een verhuurformulier ingevuld. Na het zien van een uitleg over de elliptigo wat betreft op en afstappen en nog wat extra informatie ben je klaar om te vertrekken. Met of zonder gids.

 


Wat bieden wij?

Als je bij ons een elliptigo huurt willen we vooral dat je veel plezier hebt! En dat je je niet druk hoeft te maken over andere dingen.

Je hebt bij ons de mogelijkheid om gebruik te maken van een fietshelm, deze en een haarnetje krijg je mee als je dit fijn vind. Ik zou zelf zeer aanraden om er eentje op te zetten. Ben zelf nog nooit gevallen maar vind het wel een veel fijner gevoel onderweg.

Ook mag je gebruik maken van een geel hesje om je nog beter zichtbaar te maken in het verkeer, deze zijn ook verkrijgbaar voor je vertrekt