Routes en prijzen

Kies een route die bij je past

Hieronder zie je de routes waar je sowieso uit kan kiezen met informatie hierover. Er komen regelmatig nieuwe routes bij. Het is lastig om aan te geven hoe lang je over een route doet, sommige groepen gaan sneller dan andere. De ene groep wil vaker pauze. Houd er daarom rekening mee met het plannen van eventueel andere activiteiten op de dag zelf, dat je wel ruim plant. Mocht je na de route nog iets anders gaan doen, geef dan bij het starten dit aan mij door. Hoe laat jullie weer terug willen zijn. Hou er ook rekening mee dat het (vooral als het goed weer is, kun je het best warm krijgen) je geen mogelijkheid hebt om te douchen naderhand.

 


Heksenboom

45 km
Veelal bos en platteland

Vertrekpunt: MIll
Tijdsduur totaal: +- 5 uur
Officiele pauzes: 5
Prijs: 27,50 euro per persoon
Maximaal 4 personen
(excl. eten en drinken)

Dit is een sportieve route waarbij we een grote pauze hebben bij 'De heksenboom' in sint antonius. Je kunt hier voor een goede prijs erg goed eten en drinken. Mocht je er voor willen kiezen om niet te gaan zitten is dit mogelijk, we houden dan pauze op een mooie plek hier in de buurt. Je kan dan zelf meegebracht eten en drinken nuttigen. Het aantal pauzes inclusief de middag pauze is 5. Dit kan uiteraard altijd aangepast worden naar meer of minder stops. Alles gaat in overleg en als iemand een pauze nodig vindt dan stoppen we een paar minuten en heb je gelegenheid om even wat te drinken of een klein hapje te eten. Ik zal op tijd aangeven als er een officiële stop is, dit zal altijd op een veilige plek zijn. 
Een paar dagen voor vertrek zal ik degene die het boekt een PDF bestand mailen met informatie over de route, tips en de risicoverklaring die iedereen moet tekenen voor vertrek. (Dit is een standaard procedure en hier staat bijvoorbeeld in dat alles op eigen risico is maar dat er wel EHBO aanwezig is)

Uden

25 km
slabroek en centrum Uden

Vertrekpunt: Uden
Tijdsduur totaal: +- 4 uur
Officiele pauzes: 5

Prijs: 20 euro per persoon
Maximaal 4 personen
(excl. eten en drinken)

Licht sportieve route waarbij we een grote pauze hebben bij 'De heische tip' in zeeland. Je kunt hier voor een goede prijs heel lekker eten en drinken. Mocht je er voor willen kiezen om hier niet te gaan zitten is dit ook mogelijk. We zullen dan pauze houden op een mooie plek hier in de buurt. Je kan dan eigen meegenomen eten en drinken nuttigen. Het aantal pauzes inclusief de middag pauze is 5. Dit kan uiteraard altijd aangepast worden naar meer of minder stops. Alles gaat in overleg met jullie, en als iemand pauze nodig vind dan stoppen we een paar minuten op je gelegenheid te geven om even wat te drinken of een klein hapje te eten. Ik zal altijd op tijd aangeven als er een officiële stop is, dit zal altijd op een veilige plek zijn. Een paar dagen voor vertrek zal ik degene die het boekt een PDF bestand mailen met informatie over de route, tips en een risicoverklaring (Dit is een standaard procedure en hier staat bijvoorbeeld in dat alles op eigen risico is maar dat er wel EHBO aanwezig is)

Huur

Je kunt er ook voor kiezen om de elliptigo's bij mij te huren. Hieronder vind je een prijslijst met tarieven per elliptigo. houdt rekening met een borg (50 euro per keer) en er wordt een veilige kopie van legitimatie gemaakt. (wij gebruiken die KopieID app van de overheid hiervoor)

Ik heb in totaal 5 elliptigo's

1 uur (proefrit)
7,50 euro


3 uur
15 euro


6 uur
22,50 euro

 

Elk uur dat de elliptigo te laat wordt ingeleverd rekenen wij 5 euro door. (Na 10 minuten te laat tellen wij een uur)

 

Er zijn helmen en reflecterende hesjes aanwezig, deze zijn niet verplicht maar worden wel geadviseerd. Wel is het verplicht een kettingslot mee te nemen, deze krijg je van ons, en gelieve deze ook  te gebruiken als je de elliptigo onbeheerd achter laat :)