Hoe andere de elliptigo (routes) ervaren

Hieronder de ervaring van mensen die al  bij mij een route hebben gedaan. Wil jij ook je ervaring delen? Neem dan contact met mij op
Udens weekblad Reporter Aileen is ook een keer met mij mee geweest op de elliptigo, haar ervaring lees je hier in een leuk krantenartikel

https://www.kliknieuws.nl/regio/uden/algemeen/118128/aileen-doet-tochtje-op-de-elliptigo-

Via facebook: 
Karin:
Net retour van een fantastische mooie en actieve rit door de bossen rondom Uden. Effe wennen maar het ging super. Zeker voor herhaling vatbaar.

"Het is een unieke ervaring"

Susanne

 

 

"Elliptigo, je bent niet de enige die er nog nooit van heeft gehoord. Toen vrienden aan me vroegen of ik mee ging ontdekte ik deze manier van fietsen. Mijn elliptigo ervaring was top! Het is een unieke ervaring, sportief: gebruikt veel spieren, kunt het lang volhouden en het is ontspannend. Ik zou het iedereen aanraden om een keer te proberen. Ook leuk als team of familie uitje. Dus waag je aan de elliptigo en vooral veel plezier gewenst!"

 

 

 

 

 


Heksenboom route met vrienden

Simone

 

 

"Ik had er voor gekozen om de kortste route te doen, maar achteraf had ik best meer kilometers kunnen maken! Het viel me heel erg mee met hoe zwaar het was op de elliptigo. Het ziet er erg moeilijk uit en ik dacht dat hou ik vast niet lang vol. Maar het was voorbij voor ik er erg in had. En stiekem had ik nog wel een rondje willen doen! Het was een mooie route met veel bos maar we zijn ook nog even Uden centrum in geweest. Als je zegt: Marissa, wij willen gaan shoppen. Is dit geen probleem. Erg flexibel dus. Ik ben met een leuke ervaring en een zonnebril rijker naar huis gegaan!"Route Uden met collega's

"Stiekem had ik nog wel een rondje willen doen!"

"Erg goed georganiseerd"

Ruud

 

 

"Ikzelf ben altijd degene die alles moet regelen bij vrienden of familie dagjes, dit vind ik niet erg om te doen hoor. Hierdoor kwam ik hier terecht en het leek me leuk om samen  te doen met familie. Naast dat het super leuk was om te doen en het een erg geslaagde dag was, moet ik ook zeggen dat het erg goed georganiseerd was allemaal. Wij kozen er voor om op de pauze plek gebruik te maken van de gekozen locatie en dit was ook top uitgezocht. Marissa is een goede gids en is er veel mogelijk als je van tevoren overlegd. Kortom, ik ga zeker nog een keer een andere route doen, of twee ;) Met vrienden of collega's"


Heksenboom route met collega's